Welcome to the Achaea Forums! Please be sure to read the Forum Rules.

svof problem

OrklanishkalOrklanishkal Member Posts: 120 ✭✭✭ - Distinguished
Hoping this is something simple/stupid on my part. I've installed latest svof version. I know nothing about systems/coding. 

Any time I need to outrift something to cure, the following reply:

You have no valeriannone stored in the Rift.

Or if not that, elmnone, realgarnone, etc. Anyone know what the fix could be?

Comments

  • DavokDavok Member Posts: 32 ✭✭ - Stalwart
    Might be your serverside separator? Try to set it to pipe by CONFIG SEPARATOR |.
    Orklanishkal
  • CooperCooper IowaMember Posts: 4,763 @@ - Legendary Achaean
    Davok is correct. 

    Orklanishkal
  • OrklanishkalOrklanishkal Member Posts: 120 ✭✭✭ - Distinguished
    Perfect! Thank you both!
  • ZhedanZhedan Member Posts: 17
    Yeah, SVOF has been picking up weird command separators for me as well. Every now and then after I fix it, it will go back to thinking my command separator is | Showselfclasswho. Not sure why, besides the fact they are in the same line on CONFIG
  • RiellRiell Member Posts: 164 ✭✭✭ - Distinguished
    Zhedan said:
    Yeah, SVOF has been picking up weird command separators for me as well. Every now and then after I fix it, it will go back to thinking my command separator is | Showselfclasswho. Not sure why, besides the fact they are in the same line on CONFIG
    This is happening for lots of people I know (including myself), too!
  • VadimusesVadimuses Member Posts: 1,101 @ - Epic Achaean
    The game has changed, so the trigger pattern for capturing the command separator needs to be updated
  • VeldrinVeldrin DenmarkMember Posts: 399 ✭✭✭✭ - Eminent
    Just need to find the
    Config view command separator
    trigger and change the third line to
    ^\| +CommandSeparator +(.+)? ShowSelfClasswho
    image
    Sobriquet
Sign In to Comment.