Welcome to the Achaea Forums! Please be sure to read the Forum Rules.

ZulahGUI (Free easy GUI)

2»

Comments

  • KresslackKresslack Florida, United StatesPosts: 5,869Member @@ - Legendary Achaean
    Is anyone else experiencing an issue with the Seamap moving to the mapping window with the latest SVOF update?


  • KresslackKresslack Florida, United StatesPosts: 5,869Member @@ - Legendary Achaean
    ^That should have said "not moving to the mapping window". It stays in the main window for some reason when out to sea.


  • CieonCieon Posts: 4Member
    Zulah said:
    Jinara said:
    Hello. I'm having difficulty getting this to work properly. 
    I'm going to assume the problem might lie in the fact that I have a large flatscreen TV instead of a computer monitor as my display.

    -I do have GMCP enabled.
    -I have installed all possible packages, and imported them.
    -I have tried the double-click fix for 3.0 and it would very briefly flash what I believe are the other GUI packages and then revert back to the GUI that's shown screenshot below.

    http://imgur.com/gcRjKjJ

    The chat box and the left and right boarder buttons are the only things that I can tell are working for me. When I click any of the other buttons, I can't tell if they are doing anything.
    Looks like you have a system font size messing things up. The fonts in the settings window you have open there are set to an exact size (8 I believe without checking) For some reason 8 is very large on your screen.

    Also looks like you need to restart after installing packages.

    @Jinara msg me here in forums and we'll walk through getting it working for you if it means setting new font sizes in the code for your screen it shouldn't be an issue.

    Heawon said:
    Might I suggest a news/change-log on the website so that we are able to more cleanly see what you add and change?
    Will do if I update anything.


    Hi!

    First of all. Thank you a bunch for this GUI. Helps a lot :).

    I was wondering if you guys sorted out this issue? I seem to be having a similar one. I can't get the config-box to work. The arrows won't work as they should and the text is all over the Place. Background color will not work either.


    Talateen
  • DiegDieg Posts: 6Member
    I'm loving this UI. The screenshots here show an "infohere" button that isn't on the download options however. Does anybody have a link to that package somewhere? Thanks!
  • KresslackKresslack Florida, United StatesPosts: 5,869Member @@ - Legendary Achaean
    edited April 2017
    Kresslack said:
    Is anyone else experiencing an issue with the Seamap moving to the mapping window with the latest SVOF update?
    I figured out my issue. If you have one of those themed ship buckets that changes the ship rooms used on your ship, you'll need to go in and add the new room names to the proper trigger(s) as it changes them.

    @Cieon I've not had that issue myself, but I'll test tonight and see if it's working. In the meantime, try 'Loadgui' and if that doesn't work uninstall and reinstall the package might.

    @Dieg I think he said that's one of the things he has ready to upload, just he hasn't been able to yet. We'll have to wait and see.


  • TalateenTalateen Posts: 1Member
    Cieon said:

    Hi! 

    First of all. Thank you a bunch for this GUI. Helps a lot :).

    I was wondering if you guys sorted out this issue? I seem to be having a similar one. I can't get the config-box to work. The arrows won't work as they should and the text is all over the Place. Background color will not work either.



    Same issue for me as well. I dont see anything and when I click default layout, all the other windows shimmer or a second all over the place and then nothing.

  • NehmrahNehmrah Posts: 86Member ✭✭✭ - Distinguished
    @Zulah Got TReX running pretty dreamy these days. I was wondering if you'd like to do a special gui that swaps when you class change with the system. I was thinking like backgrounds changing with different classes. I have a playlist event for music with the new mudlet so we could even add enviorment based music to the system that swaps of gmcp with the background. :pensive: If you ever have time.


  • AmandaAmanda Posts: 15Member ✭✭ - Stalwart
    Talateen said:
    Cieon said:

    Hi! 

    First of all. Thank you a bunch for this GUI. Helps a lot :).

    I was wondering if you guys sorted out this issue? I seem to be having a similar one. I can't get the config-box to work. The arrows won't work as they should and the text is all over the Place. Background color will not work either.



    Same issue for me as well. I dont see anything and when I click default layout, all the other windows shimmer or a second all over the place and then nothing.

    Same problem. I can't get this to work for me at all. In addition to the above, HP and MP bars are in the middle of the mudlet screen. Everything is a jumble and out of place.
  • DaironDairon Posts: 309Member ✭✭✭ - Distinguished
    Awesome GUI, super easy to get working - Thanks @Zulah

    Just one question. The chat addon shows this error pop up


    19:48:36.556 [ERROR:] object:<event handler function> function:<Console For Chat>
    19:48:36.557            <Lua error:[string "return Console For Chat"]:1: '<eof>' expected near 'For'>


    Not sure why this is happening. Anyone have any clues? 

  • MajulMajul MissouriPosts: 2Member
    Not sure why im having so many issues with this. Cant get top, bottom or side art to work at all.
  • MamiMami Posts: 82Member ✭✭✭ - Distinguished
    Does anyone know how I can make the settings box look normal? This is what I have.


  • VadimusesVadimuses Posts: 1,091Member @ - Epic Achaean
    That might be due to using a large font size?
  • ZulahZulah Posts: 761Member @ - Epic Achaean
    Vadimuses said:
    That might be due to using a large font size?
    Ive been trying to recreate that myself without success.
  • VadimusesVadimuses Posts: 1,091Member @ - Epic Achaean
    Ah. Mind fixing up the images though - Qt spams me with the following whenever I run it:

    libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile

    https://wiki.archlinux.org/index.php/Libpng_errors seems to describe a fix



  • IsataniIsatani Posts: 1Member
    Does this GUI work with mudlet 3.7.1?  I tried gui on the input line and the server just complains it can't find that command.  GMCP is on and am running on osx.
  • LythuldosLythuldos Posts: 1Member
    Zulah said:
    Fresh Thread Due to Webpage


    ZulahGUI 2.0 Website and Downloads






    This system is made with people who can NOT code at all in mind. Everything is point and click.

    No need to open the settings and change numbers, variables, scripts, triggers, etc...

    It allows you to change everything on the fly without restarts or taking more than a few moments to choose where you want things. 

    • This will work on Mac, Pc, Linux
    • This will work for all classes.
    • This will work on any healing system (Svo, Svof, Wsys, Trex, Etc Etc)
    • This will not effect anything in your system (Let me know if it does)
    • This requires GMCP to be turned ON
    • Includes Diablo style animated health/mana orbs
    • Currently 4 savable layouts you can switch between on the fly

    Setup:

    I always suggest you create a NEW Profile for the first time to be sure it works right for you before committing to any new GUI.

    • Turn on GMCP and restart
    • Select Package Manager --> Install
    • You must Install: ZulahGUI2.mpackage
    • Install any additional packages you want (You don't have to install them all)

    ----------------------------------------


    Note: If you were using my previous version of this. I suggest redownloading: Map, HPbar, MPbar as those three have been updated to fix several bugs that were found.
    I seem to be having a problem getting the GUI to work. I had the health and mana bars working, I believe, but nothing else. There was actually some black box taking up part of the normal Mudlet screen, but I'm not sure what it was.
  • NaiNai Posts: 5Member
    Positions and sizes of all components can be set by the settings menu. Artworks on top, bottom, left and right block the other components so you can't see them.(including settings menu button. I advise not to use them. It works on mudlet 3.7.1 but operating system of my computer is Lubuntu. When I install map and health bar(not mana bar) packages, the settings button disappears(not blocked by something else). Do you have any advices to fix this? Thank you for this beautiful and easy to use GUI.
  • TangarTangar Posts: 6Member
    I did all this:

    • Turn on GMCP and restart
    • Select Package Manager --> Install
    • You must Install: ZulahGUI2.mpackage
    But Mudlet doesn;t have any GUI... Maybe it doesn't work in fresh version of Mudlet?
  • KyrraKyrra Sanctum of the SkyPosts: 4,771Member @@ - Legendary Achaean
    Updating to Mudlet 3.14.0 just destroyed my settings for this. I'm stuck with a single prompt in the middle of my screen instead of at the bottom, and I have the globes for the hp/mp tracking showing when I never had them enabled or even installed. Hell, installing those does absolutely nothing to remove them.
    (D.M.A.): Cooper says, "Kyrra is either the most innocent person in the world, or the girl who uses the most innuendo seemingly unintentionally but really on purpose."

  • VadimusesVadimuses Posts: 1,091Member @ - Epic Achaean
    They'll stay until you load up Mudlet again. Uninstalling a script doesn't undo everything the script did, but next time Mudlet loads, whatever the script usually does won't be there.
2»
Sign In to Comment.