Welcome to the Achaea Forums! Please be sure to read the Forum Rules.

Mudlet 3.0 mapper issue

CaliraCalira Posts: 340Member, Secret Squirrel ✭✭✭ - Distinguished
Since updating to Mudlet 3.0 and continuing on to 3.10, the IRE mapping script has started to forget the map in between sessions, requiring a forced re-download every time I log in. This happens both with the crowdmap and with the official one. I've tried a clean re-install of both the script and Mudlet itself, to no avail. Any advice or suggestion to help resolve this issue would be greatly appreciated
Shirszae

Comments

  • KayeilKayeil Washington StatePosts: 2,710Member @@ - Legendary Achaean
    This happens to me too, haven't found the solution yet.
    What doesn't kill you gives you exp.

  • KoganKogan Posts: 327Member ✭✭✭ - Distinguished
    Kayeil said:
    This happens to me too, haven't found the solution yet.
    This happens on 3.3.1 sometimes. I -think- the solution is to go to preference > mapper > and change map format version from 16 to 18. However I haven't tested enough to confirm. You want to make sure you save and that when you restart its still 18. Seems like forcing map update resets it to 16.
  • KayeilKayeil Washington StatePosts: 2,710Member @@ - Legendary Achaean
    Kogan said:
    Kayeil said:
    This happens to me too, haven't found the solution yet.
    This happens on 3.3.1 sometimes. I -think- the solution is to go to preference > mapper > and change map format version from 16 to 18. However I haven't tested enough to confirm. You want to make sure you save and that when you restart its still 18. Seems like forcing map update resets it to 16.
    But you've seen via teamview it'll randomly start erroring again so it tends to be only temporary rather than permanent.
    What doesn't kill you gives you exp.

Sign In to Comment.